FOTOGRAFSKI ATELJE

Domov / FOTOGRAFSKI ATELJE

Cenik tiska fotografij

Da, prav ste prebrali. Tisk fotografij. Prihodnost je prinesla čistejšo in trajnejšo tehnologijo: črnilno oz. brizgalno tehniko. Kaj to pomeni? Brizgalni fototiskalniki obstajajo že vrsto let, a sedaj so hitrejši, z ugodnejšim izpisom. Strah pred nevarnimi kemikalijami, porumenelimi razvitimi fotografijami in pred prstnimi odtisi je mimo. Tiskane fotografije imajo daljšo življenjsko dobo kot razvite! Fotografije današnjega časa so prilagojene digitalnim tehnologijam, kar se kaže tudi v bistveno bolj živih barvah. Seveda je fotografija natisnjena na fotopapir. Bili smo eni prvih v Sloveniji, ki smo se poslužili poslovanja z brizgalnimi fototiskalniki vseh dimenzij v celoti. Cene fotografij že od 15 centov dalje! Fotografije lahko dostaviš preko partnerske spletne strani Pixsa.si, spletnega vmesnika WeTransfer ali se oglasiš z USB ključkom. Izračunaj svojo ceno v kalkulatorju!

Cena fotografij se premosorazmerno niža s količino fotografij. Najnižja cena (15 centov) je pri količinah nad 400 fotografij!

Minimalno naročilo fotografij je 4,50 eur.

Fotografije za dokumente

Fotografija je zaradi varovanja osebnih podatkov zgolj simbolična. #prince

Fotografije za dokumente so resna stvar. In tudi mi zadevo jemljemo resno.

Nudimo fotografiranje za vse vrste dokumentov: osebnih izkaznic, biometričnih potnih listov, vozniških dovoljenj, vseh vrst viz, orožnih listin, sezonskih kart itd.

Nekaj nujnih napotkov:

 • očal na fotografijah ne potrebujete, tudi, če jih vedno nosite
 • obraz mora biti fotografiran popolnoma naravnost
 • obraz mora biti dobro viden
 • usta morajo biti popolnoma zaprta
 • zaželjen je pozitiven pogled – na osebnih dokumentih ni nujno, da izgledate kot serijski morilec 🙂

Locirani smo na poti do upravne enote, v centru M-Tehnike, imamo ogromno prostih parkirnih mest in ZELO lahek dostop za invalide. Fotografije je pa možno dobiti tudi v manj kot 10 minutah, brez doplačil.

Za ceno 15,00€ dobite 6 fotografij, +6 vam jih brezplačno podarimo.
Družinska fotografija

Velikost fotografskega studia je naša glavna prednost (poleg vrhunske opreme, tisočerih ur izkušenj in vrhunskega znanja). Omogoča nam fotografiranje skupin & družin tudi do 25 članov. Omogoča nam, da lahko optimalno postavimo luči in izberemo najprimernejše objektive. In naše fotografije … imajo svojo značilno prepoznavno noto ?

Od 35,00€ naprej!

Digitalizacija & retuširanje

Photoshop obvladamo. Resnično obvladamo. In to znanje z veseljem uporabimo na vaših starih fotografijah. Zelo so nam všeč, iz njih in fotografov, ki so jih posneli, smo se že naučili marsikaj.

Digitalizacija obstoječe fotografije in osnovna retuša v naši hiši stane 5,00 €.

Rezultati so osupljivi!
Cenik tiska povečav in fotografskih platen

Kljub temu, da smo zelo mlado podjetje, ekstremno veliko investiramo v opremo. V naši floti sta dva nova velikoformatna tiskalnika. HP Latex 310 in 335. Brizgalna tiskalnika širine 130cm in 160cm na osnovi latex barv nam omogočata tisk na skoraj vsak medij, a v naši hiši ju velikokrat uporabimo za tiskanje velikih fotografij in fotografskih platen. Zagotavljata odlične barve in superiorno obstojnost v zahvalo dodatnemu premazu, ki ga nanese preko barve, preden vse skupaj zapeče. Tako so fotografije in platna odporna na praske, dokler se ne poškoduje material. Fotografijo lahko dostaviš preko naše spletne strani Pixsa.si, preko E-maila ali se oglasiš z USB ključkom. Izračunaj svojo ceno v kalkulatorju!

Še ne veš, da iz Studia Fakin prihajajo praktično najkvalitetnejša platna?! Preveri spodaj zakaj je temu tako!

Okvirji in albumi

Vsaka fotografija potrebuje piko na i. Zato je naš trgovinski oddelek založen z ogromno zalogo odličnih albumov in okvirjev vseh velikosti. V kolikor ne najdete pravega albuma zase, si lahko oblikujete čudovito fotoknjigo na naši partnerski spletni strani Pixsa.si ali naročite okvir po meri s super izbiro vzorčkov naše demo table v našem ateljeju. Potrebuješ več informacij o izdelavi okvirjev po naročilu? Klikni spodaj!

Okvirjanje po naročilu

Skrivnost uspeha je veselje. Veselje do dela in do stvari, ki jih počnemo. Ko smo pričeli s fotografskimi aparati služiti kruh, smo si začeli namišljevati nove “službene” hobije. In okvirjanje je bil eden prvih. Želeli smo, da naše fotografije, ki jih natisnemo dobijo končni “touch”. Z ljubeznijo do lesa in z močnim občutkom estetike, je bila investicija v okvirjevalno delavnico neizogibna. Brez sramu povemo, da je naša okvirjevalna delavnica vrhunsko opremljena z najnovejšimi stroji, naše izkušnje in treningi pri profesionalnih okvirjevalcih pa bodo kos vsaki vaši želji. Pri naših dobaviteljih je na voljo preko 1500 različnih letvic – od tega imamo skoraj 500 vzorcev v fizični obliki v naši hiši, kar pomeni, da bo vaše delo, ki ga želite uokviriti, zasijalo v vašem prostoru kot se spodobi.

Svetovanje pri izbiri okvirja je najbolje opraviti v naši hiši, je brezplačno in vas ne obvezuje k nakupu. Zato se kar pogumno oglasite. ?

Kaj premore okviriti naša okvirjevalna delavnica?

 • fotografije
 • olje na platno
 • grafike
 • risbe
 • akvarele
 • pastele
 • papiruse
 • plakate
 • reprodukcije
 • gobeline
 • čipke
 • športne drese
 • sestavljanke
 • ogledala
 • požarne rede
 • in vse ostalo!