ZAŠČITA PRAVIC

Predmet tega obvestila je spletna stran na naslovu https://www.fakin.si in spletna trgovina na naslovu http://www.print.fakin.si. Vsa vsebina te spletne strani je last podjetja Studio Fakin Andraž Korošec s.p., Delavska cesta 12, 3210 Slovenske Konjice.

OMEJENA PRAVICA UPORABE VSEBIN

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujeta spletna stran www.fakin.si in spletna trgovina http://www.print.fakin.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Studio Fakin Andraž Korošec s.p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

VAROVANJE PODATKOV

Studio Fakin Andraž Korošec s.p. bo z vsemi podatki zbranimi na spletnih strani www.fakin.si in spletni trgovini http://www.print.fakin.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

OMEJENA ODGOVORNOST

Podjetje ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.fakin.si in http://www.print.fakin.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin in podatkov. Prav tako ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na naših straneh (www.fakin.si in http://www.print.fakin.si).

V nobenem primeru ni mogoče podjetja Studio Fakin Andraž Korošec s.p., smatrati za odgovornega za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani www.fakin.si in http://www.print.fakin.si.

Za več informacij preberi naše Splošne pogoje poslovanja in Politiko zasebnosti. V primeru nejasnosti nas kontaktiraj na info@fakin.si