TISKARNA

Domov / TISKARNA

Xerox-Versant-3100-V3100-Production-Printer-E

Digitalni laserski produkcijski tisk

S širitvijo ponudbe je Studio Fakin postal vrhunska digitalna tiskarna, ki nudi izjemno kvalitetne tiskovine, česar brez našega strojnega parka ne bi mogli trditi. V letu 2019 je bil oddelek laserskega produkcijskega tiska skoraj popolnoma prenovljen. Glavna investicija je bil nov digitalni laserski produkcijski tiskalnik, Xerox Versant 3100, kateri postavlja nove standarde kvalitete in zanesljivosti. Z novimo tehnologijo sprotnega preverjanja vsake posamezne natisnjene pole Xerox zagotavlja popolno konsistenčnost izpisa, čudovite barve in izjemno barvno globino.

V dodelavi so se rezalni giljotini Polar Mohr 66, plastifikatorju in strojem za spiralno vezavo pridružili še Bourg BDF za žično vezavo tiskovin, Morgana Digifold PRO za žlebljenje, zlaganje in perforiranje tiskovin ter rezalnik za konturni izrez tiskovin.

Digitalni velikoformatni tisk

Najširša ponudba naše tiskarne sicer seže do širine 5 metrov, a “in-house” tiskalniki nam omogočajo širine do 160cm tiska praktično vseh medijev navitih v roli. Glavni razlogi zakaj v našem strojnem parku stojita dva (2) HP Latex tiskalnika serije 300 so:

  • visoka resolucija tiska
  • hitrost tiska
  • možna izvedba naročil isti dan!
  • odpornost na praske tudi brez zaščite
  • dolga obstojnost tiskovin
  • ekološke nestrupene barve brez neprijetnih vonjav

Za razrez barvnih in potiskanih folij skrbi legendarna Summa D160, za laminacijo pa Promac W-1600 RR.

Offset tisk

V sodelovanju z najboljšimi in največjimi offset tiskarnami v Sloveniji nudimo tudi zelo ugodne cene tiskovin večjih naklad. Vse do formata B1! Zagotovljeno nizke cene ob brezkompromisni kvaliteti!

Na kratko: natisnemo bolj ali manj vse kar se natisnit da 🙂